Estee! Plec dupa pelicani! Si nu numai…

De bine ce ma pocni zilele astea dorul de Delta, de pelicani, de stuf, de cormorani, de coclaureala cu miros de balta, primii o veste care ma facu azi sa tzopai marunt de bucurie prin casa: am fost invitat, impreuna cu alti nebuni cu camasi de fortza de tip camuflaj, sa mergem peste doua saptamani la o partida de wildlife de cateva zile la Partizani si prin imprejurimi (Gorgova etc.), gazduita de niste oameni pe care abia astept sa ii cunosc: Campo Euro Club.

Capul rautatilor e Doru (multzam, ca deobicei, pentru chemare, coane!!), iar gashca (din care o sa faca parte si Zdeto, Catalin Georgescu, Cosmin Tudoran, Augustin – si inteleg ca lista se prelungeste cu inca o mana de oameni faini) promite o acuta lipsa de momente stangante, la cum pe unii ii cunosc deja. Doru imi zice c-o sa facem tot felul de traznai pe-acolo: o sa tragem cu arcul, o sa ne pictam cu paintball, o sa avem si o faza prea tare: cica o sa ne dam pe ape dulci cu un catamaran (wow, abia astept!) si bineinteles ca o sa prestam si deja clasicul si mult-asteptatul wildlife-off-road :D

Ce-i fain e ca, spre deosebire de alte iesiri mai salbatice (zile intregi pe barca), acum o sa avem tot confortul, ca niste mici belferi locali – cica gospodarii de la Campo Euro Club ne-asteapta cu toate cele trebuitoare confortului. Pentru cine nu mai are rabdare pana peste 2 saptamani cand mergem noi, cei de la Campo Euro Club au pregatit o oferta  faina tare de Paste (479ron/pers. pentru 4 zile de nebunie pascala in Delta) iar pentru cine s-a saturat de veshnica Vama de 1 mai, au pregatit alta oferta, si mai faina, de 1 mai (379ron/pers, tot pentru 4 zile, tot acolo). Oamenii imi zic ca deja sunt aproape ocupati, dar na, nu strica o intrebare, zic.

Deci bai, abia astept! :D

Clar ca o sa revin cu detalii, asa ca tine aproape!


0 Responses to “Estee! Plec dupa pelicani! Si nu numai…”


  • No Comments

Leave a Reply


× 2 = fourteen