Master on-line in Marketing, tot on-line

Ieri seara am iesit un pic prin oras, la invitatia lui Doru, la o masa rotunda cu hamsii, la Lotca, pe tema proiectului lui de-a aduce jucatorii relevanti din online-ul romanesc in jocul de-a viitorul. De-a viitorul marketing-ului de online romanesc. Pentru ca toti stim, toti teoretizam, toti cerem, mai putini se hotarasc sa si faca ceva in privinta asta. Evident ca oamenii stransi aseara (ma refer la cei relevanti, nu la spectatorii ca mine) sunt oameni care au initiativa in sange, deci scopul intalnirii nu a fost de-ai invata pe ei ce e cu initiativa, ci pur si simplu de-a le deschide apetitul pentru noi initiative.

In termeni mai concreti, Doru a lansat, incepand cu exemplul lui personal, provocarea/invitatia de-a sponsoriza (sub forma platii a jumatate din prima taxa de master) o mana de tineri masteranzi care promit. De-a face ceva pentru a le netezi, macar un pic, la inceput, drumul intr-o cariera frumoasa.

Invitatul principal al serii a fost

Iar industria a inceput deja sa percuteze: pana acum s-au anuntat deja inca 6 companii, in afara de Doru, care vor sprijini fiecare cate-un masterand. Hai ca se poate!

N-am vrut sa deranjez audienta cu blitzurile mele nesimtite, asa ca m-am limitat cu pozele, gasiti doua mai jos.

Pana acum au mai scris despre asta: @BlegooPR aici, @sorinrusi aici si @clementn aici.

P.S. am patit si una ne-patita: a trebuit sa plec mai brusc de la intalnire, si-n zapaceala momentului am uitat sa-mi platesc consomatia pe-acolo (in afara hamsiilor delicioase oferite cu generozitate de gazde). Si, cum nu aveam nici un numar de telefon al celor ramasi, am dat mesaje in desperare pe twitter, poate-poate sa dau de unul din ei si sa-l rog sa se ocupe de treaba asta in locul meu. Frate, nimeni pe twitter de data asta! S-a vazut ca n-a fost ceva din categoria <<****tweetmeet>> LOL. M-a linistit Doru (multzam, coane!), mai tarziu, spunandu-mi ca invitatul principal s-a ocupat de aspectul cu pricina. Bai, asa rusine de om senil n-am mai patit demult!

Comments (2)

  1. Nu esti singurul…O bere am baut si eu…si am plecat la fel de repede…O sa-i facem cinste omului intr-o zi

  2. Faina poza, imi recunosc urechea. Acum cu mesajele de pe twitter ai si tu dreptate, dar greu mai ajungi la twitteristi cand se infig offline in haleala si beutura. Parol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *